inConcert

InConcert -mallisto perustuu tehdastekoisiin kaiuttimiin jotka viimeistellään toimestamme Suomessa. Yli 25 vuoden kokemuksemme kaiuttimista ja niiden rakenteesta antaa meille hyvän lähtökohdan tähän työhön. Tukevoitamme kotelorakennetta ja muutamme sähköisiä ominaisuuksia tavoitteena suomalaisen HiFi-kuuntelijan tottumuksia vastaava äänimaailma. Samalla suoritamme viimeisen laatukontrollin ja poistamme mahdolliset tuotannon virheet. Elementteinä käytetään laadukkaita ja järeitä osia, esimerkiksi diskanttielementti on huippumalleissamme tanskalaisen Vifan valmistama. Ensimmäisen kerran esittelimme mallistoamme HiFi-messuilla -05. Saamamme palaute sekä messuilla että sen jälkeen kaiuttimemme ostaneilta asiakkailta on ollut kauppiasuramme hienoimpia kokemuksia!

Fuga on nelielementtinen kolmitielattiakaiutin. Kymmentuumainen alumiinivalubassoelementti kotelon sivussa, kaksi keskiäänistä ja kalottidiskantti. Piikit ja niiden suojatulpat sekä kaksoisjohdotusmahdollisuus kuuluvat tietysti asiaan. Paremman stereokuvan ja bassotoiston laadun takia vasen ja oikea kaiutin ovat toistensa peilikuvia.

Loppuunmyyty, odotamme uutta erää.

Duo, jalusta- tai hyllykaiutin. Uskomattoman tasapainoinen ja erotteleva sekä dynaaminen ääni tässä hintaluokassa! Monet ovatkin valinneet sen 2-kanavalaitteistonsa pääkaiuttimeksi. Sopii myös kotiteatteriin sekä etu- että takakaiuttimeksi.

Keskikaiutin Solo täydentää erinomaisesti kotiteatterin. Sen tasapainoinen ääni on saanut runsaasti hyvää palautetta asiakkailtamme.

KOJEKULMA - Raatimiehenkatu 13, 53100 Lappeenranta - p. 05-411 9520 – olavi.valkonen(a)kojekulma.fi